Uddannelsesforløb

Del på:

Share on linkedin

Kan virtuelle teknologier øge eksporten af dansk design?

I projektet Virtual Stage afholder vi et uddannelsesforløb, hvor du vil have mulighed for at få et indblik i virtuelle teknologier og lære om 3D modeller, og hvordan de kan bruges i jeres arbejdsprocesser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren med 3D modeller, så vil forløbet give dig flere kompetencer og nye værktøjer til at arbejde videre med virtuelle teknologier særligt i livsstilsbrachen 

Målgruppe
Uddannelsesforløbet henvender sig til virksomheder inden for mode- og møbelbranchen, og sidder du i en stilling som sælger, marketing, business development, branding, design eller IT. Uanset om din virksomhed har erfaring med 3D modeller eller ej, så kan I ved at deltage i forløbene, få viden og værktøjer til at komme i gang med anvendelse af 3D modeller og lære hvordan I inddrager virtuelle teknologier i jeres arbejdsprocesser.  

Afvikling af forløbet
Deltagere skal forvente at bruge 10 timer på forløbet, som er delt ud på 3 undervisningsmoduler og noget hjemmearbejde til hver session. Igennem forløbet vil du blive klædt på med virksomhedscases og historier inden for livsstilsbrachen.. Derudover, vil udvalgte deltagere hver gang debattere i plenum hvordan de tager denne nye viden i anvendelse. Efter de 3 moduler, vil du være afklaret med hvordan jeres virksomhed kan komme i gang med anvendelsen af virtuelle teknologier, samtidigt med, at I vil have fået inspiration fra andre virksomheder og deres use cases. Forløbet afsluttes med et diplom til deltagere der har gennemført alle tre moduler. 

Tilmelding
Når du tilmelder dig forløbet, forpligter man sig til at kunne deltage i alle 3 sessioner og det hjemmearbejder der medfølger. For at kunne deltage i webinaret, skal man også have set læringsvideoerne for dagene på forhånd.  

Tilmeld dig her.

Download programmet her

Udannelsesforløbet afholdes d. 12/01, 19/01 og 26/01 kl. 09.00 – 11:00.