Uddannelsesforløb

Kan virtuelle teknologier øge eksporten af dansk design?

I projektet Virtual Stage har vi afholdt et uddannelsesforløb, hvor vores deltagere fik en enestående mulighed for, at få et indblik i, hvad virtuelle teknologier er, og samtidigt lære om 3D modeller, og hvordan de kan bruges i ens arbejdsprocesser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren med 3D modeller, så vil forløbet give dig flere kompetencer og nye værktøjer til at arbejde videre med virtuelle teknologier særligt i livsstilsbrachen 

Målgruppe
Uddannelsesforløbet henvender sig til virksomheder inden for mode- og møbelbranchen, og sidder du i en stilling som sælger, i marketing, forretningsudvikler, branding, design eller IT, er forløbet super relevant for netop dig! Uanset om din virksomhed har erfaring med 3D modeller eller ej, så kan I ved at deltage i forløbene, få viden og værktøjer til at komme i gang med anvendelse af 3D modeller og lære hvordan I inddrager virtuelle teknologier i jeres arbejdsprocesser. Efter de 3 moduler, vil du være afklaret med hvordan jeres virksomhed kan komme i gang med anvendelsen af virtuelle teknologier, samtidigt med, at I vil have fået inspiration fra andre virksomheder og deres use cases. Forløbet afsluttes med et diplom til deltagere der har gennemført alle tre moduler. 

Gense udannelsesforløbet
Fortvivl ej, hvis du missede uddannelsesforløbet, vi har nemlig uploadet al indholdet til vores Youtube kanal! 

Modul 1:
I video 1, præsenterer Michael Vogelius, VR Udvikler og 3D Designer hos Virsabi, nogle af fordelene ved at arbejde med 3D og forklarer, hvorfor det er essentielt at udvikle dem rigtigt fra start. Video 1 er 06:54 minutter lang og kan ses her.

Oplægsholderen er KVIK

Gennemgang af hjemmeopgave og video 1 kan ses her

Modul 2:
I video 2, kan du høre Michael Vogelius, 3D udvikler ved Virsabi fortælle om hvilke 3D værktøjer der findes og du gøre dig klogere på, hvilke formater der bliver brugt til 3D. Videoens varighed er 06.21 minutter og kan ses her.

Oplægsholderne i dette modul er TAKT

Gennemgang af hjemmeopgave og video 2 kan ses her

Modul 3: 
I video 3, kan du høre David Schmidt, 2D & 3D animator fortælle om opbygningen af 3D filer. Her vil du blive klogere på,  hvordan man opbygger den bedste udgave af ens produkt, få viden omkring hvordan man opbygger tekstur og overflader til sine modeller og hvordan man konverterer en CAD-model til en brugbar 3D model i VR. Videoen er 10.24 minutter lang og kan ses her.

Oplægsholderne i dette modul er CBS, Carl Hansen & Søn, VONOA og Minimum

Gennemgang af hjemmeopgave og video 3