Hvordan sælger vi mere og producerer mindre?

Invitation til paneldebat

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen tirsdag d. 11 august kl. 13.00-14.15, når vi sammen med CIFF inviterer danske mode- og møbelvirksomheder til en debat om hvordan virtuelle teknologier kan være en løftestang for dansk eksport.

Mode og møbelbranchen er en vigtig del af det danske erhvervsliv og udgør det fjerdestørste eksporterhverv i Danmark. Ny digital satsning skal hjælpe designvirksomhederne gennem COVID19 krisen og løse nogle af de eksportudfordringer virksomhederne møder i dag. Der er et behov for at nytænke eksporten og i det hele taget innovere de distributionskanaler, som design-, livsstils- og møbelindustrien primært benytter sig af i dag.

Er du forretningsudvikler, designer, eksportansvarlig eller arbejder du med marketing eller produktudvikling? Så håber vi, at du vil deltage i vores paneldebat og workshop omkring hvordan vi på en forsvarlig måde kan afsætte flere varer til nye markeder og kunder.

Vi har til dette arrangement inviteret eksperter, virksomheder og branchefolk til at deltage i en debat og panelet består af følgende: 

 Paneldeltagere:

  • Carsten Holm, Founder and CEO at WODEN A/S
  • Louise Boel, Head of Programme KEA DESIGN hos KEA
  • Michael Harboe, CEO hos Virsabi
  • Ditte Bjerring, Founder af Vonoa
  • Trine Brodie, 3D & Designer, United Textil Group 

Efter paneldebatten, vil deltagerne have mulighed for at diskutere hvordan de kan komme videre med brugen af nye virtuelle teknologier, hvilke barrierer der findes, og hvor det vil give mest værdi for dem at bruge. 

Tilmelding: 

Det er gratis at deltage til eventet og du kan tilmelde dig nedenfor. OBS: Der er begrænset antal pladser.

Tid:
Tirsdag d. 11 august kl. 13.00-14.15. 

Sted:
CIFF & CIFF YOUTH 
Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
2300 Copenhagen S
Denmark

Save the date!

Kom og besøg os under 3daysofdesign

Vi vil under 3daysofdesign demonstrere hvad 3D modeller og VR kan gøre for møbelbranchen. Se hvordan teknologier kan hjælpe møbelbranchens eksportkanaler og formidling af produkter.

Tilmeld dig allerede nu, og modtag oplysningerne på eventet, når programmet er fastlagt.

Tid: 3-5 september 2020

Sted: 
Kuglegården
Danneskiold-Samsøes Allé 15
1434 København