Deltagere udvalgt til projektet

Del på:

Share on linkedin

Tirsdag d. 18/08-20 afholdte vi vores KICK-OFF workshop for de udvalgte virksomheder, der skal være med til, at eksperimentere med virtuelle teknologier i Virtual Stage projektet. Målsætningen for projektet er, at øge eksporten af dansk design og skabe unikke oplevelser, ved hjælp af virtuelle teknologier.

De udvalgte virksomheder er: TAKT, Astep, Carl Hansen & Søn, Kvadrat, Lene Bjerre, Kvik og Wendelbo. 

Til workshoppen præsenterede Virsabi de forskellige tracks, som virksomhederne skal prøve kræfter af med. Det er Web Augmented Reality (Web AR), Virtual Reality (VR) og Virtual Studio, samtidig med at de undervejs på rejsen skal uddannes i og blive klogere på 3D modeller.

Med WEB AR, kan man opleve fotorealistisk 3D modeller af produkter i ens egen stue, ved brug af Augmented Reality, direkte via virksomhedens hjemmeside.
Med Virtual Reality, kan man komme helt tæt på virksomhederne, igennem 360° video film optaget direkte fra workshops og værksteder. Oplev også, interaktive 3D modeller og videoer i en virtuel verden. Med Virtual Studio er en ny måde at fortælle historier på. Kom helt tæt på virksomheden gennem en kombination af fysiske designs og 2D/3D visuals på LED skærme. 

Der er et behov for at nytænke eksporten og innovere de distributionskanaler, som livsstilsbranchen benytter sig af idag, og her kommer virtuelle teknologier ind i billedet. Ifølge Jens Jermiin, CMO og partner ved TAKT, så er der et stort potentiale: “Når vi stiller spørgsmålet om virtuelle teknologier kan øge eksporten af dansk design, så er svaret ja. Der er absolut ingen tvivl fra os af”

Carl Hansen & Søn giver også udtryk for, at de er begejstret for de muligheder, som virtuelle teknologier og specielt AR og VR kan åbne op for: “Vi eksporterer til hele verden, og dette er en enestående mulighed for at vise omfanget af vores kollektion af dansk design til især vores vækstmarkeder.”

Nu er projektet søsat med møbelvirksomheder som spydspidserne, men vores samlet målgruppe for projektet er livsstilsbranchen, og vi søger derfor lige nu mode- og tekstilvirksomheder til at deltage i projektet! Ansøg om at deltage i projektet på vores hjemmeside: www.virtualstage.dk

Er din virksomhed nysgerrig på at følge med på sidelinjen? Alle virksomheder i branchen kan deltage gratis i et læringsforløb, som vil bestå af webinarer, åbent hus og andre events. Læs mere her: www.virtualstage.dk 

Virtual Stage er finansieret af Industriens Fond.